CERF TV

Afisati pozele facute de dumevoatra la CERF 2007 pe canalul CERF TV trimiteti pozele la adresa cerf@kyte.tv

Thursday, May 10, 2007

Prima zi la CERF

Ieri mi-am pus rucsacul Orange in spate si am plecat spre editia 2007 a CERF, am luat cu mine cativa colegi si am pornit spre Romexpo. Am ajuns la statia de metrou Aviatorilor si am trecut prin Herastrau unde am observat ca in timpul asta al anului sunt multe veverite prin parc, eu nu am mai vazut veverite de cand am fost in zona Sibiului.

Am ajuns la CERF si am vazut ca au noi siteme de intrare in curtea Romexpo, cititoare de coduri de bare. Pentru voi poate nu este o noutate, dar eu nu
am mai fost la Romexpo de la CERF 2006.

La intrare aflu ca cititoarele alea de coduri de bare le-au pus asa "la smen", ca tot ne-au cerut biletele la intrarea in unul din pavilioanele unde este CERF.

Noutati:

  • Standurile Romtelecom: Clicknet si Dolce, in special cel de la Dolce era mai interesamt, unde dateau foarte usor o gramda de ipod-uri si puneau intrebari usoare de genu "Care este site-ul dolce?' "Cand s-a lansat Dolce" , "ce tip de televiziune este dolce" si rapunsul "digitala", am murit de ras, ma asteptam "DTH", dar au zis sa nu intre in detalii tehnice.

  • Standul RCS&RDS era foarte colorat cu multe Cut-UP-Board-uri prezentat frumos. Si aveau un dj adevarat de mixa muzica si o instalatie de sonorizare foarte performanta

  • Stadul Cosmote unde era Maruta si pe la ora 14 a venit Nicoleta Luciu si a facut poze cu vizitatorii (si cu mine!) si a dat autografe.

  • Standul Sony unde daca aveai o camera digitala iti printau o poza de pe cardul tau SD sau prin PictBridge daca aveai camera Sony cu o imprimata 4 home foto pe care o prezentau.
Telefoanele sunt lipsa:
Telefoane sunt putine in editia de anul acesta. Puteti vedea nokia N95 cu camera de 5mp, dar nu puteti vedea decat fata telefonului asa ca nu prea m-a incantat. In rest sunt doar in cateva locuri. Fata de anul trecut telefoanele sunt in minoritate la CERF 2007. Poate asta a fost doar in prima zi.

Mare si gol
Stadul Orange mi s-a parut cel mai putin dotat din standurile mari, nu aveai nimic de vazut, poate lucrul asta se va schimba in zilele urmatoare.

Cine lipseste dintre pestii mari?
Zapp, eu cel putin nu am vazut nimic de zapp, poate nu am fost eu atent sau poate a fost ascuns pe udeva. Anul trecut standul zapp era la fel de mare ca Vodafone si Orange, nu stiu ce s-a intamplat anul asta, poate ca nu au avut nimic nou de prezentat.

Ce nu s-a schimbat?
Standul ultrapro este aproape identic cu cel de anul trecut. Nu mi-a placut de loc. Ce a fost nou totusi a fost magazinul virtual e la ultrapro, ca sa nu mai intrebi tot timpu la magazin daca au pe stoc anumit produs.

Probabil se vor deschide si celelate standuri in zilele urmatoare.

1 comment:

Eko said...

Bai, prostanacule, cititoarele alea de coduri erau pentru cei ce aveau invitatie, nu bilet!